EVENT

Skabelonloftet har en klar reference til dets fortid som skibsværft, hvor elementet af forfald til æstetik sætter rammer for lokationen. Skabelonloftet skræddersyr det gældende event, med muligheden for at mikse de forskellige venues på loftet. Afholdte events rangerer fra produktlanceringer, modeshows, pop-up restauranter, presse udgivelser, blogger og influencer events, kunstudstillinger, vinsmagninger etc. Det er muligt at kombinere Skabelonrummet og de supplerende studios efter ønske. De mange kvadratmeter på Skabelonloftet og de forskelligt indrettede studios giver os muligheden for at afvikle små, intime arrangementer så vel som større, omfattende arrangementer. Vi samarbejder med Pladeværkstedet, en lokation for foden af trappen til Skabelonloftet – enten som et plenum rum og/eller til middagsselskaber. Vi kan huse op til 250 gæster.

Catering

Vi tilpasser vores catering efter ønske og behov fra vores gæster. Vi samarbejder med “de lokale” såsom  Lille Bakery, Aamanns, Reffen og Genskabt  – alle valgt på baggrund af høj kvalitet, både ift. råvarer og service.

 

AV-faciliteter

Vi tilbyder en standard AV pakke, hvilket inkluderer en projektor, flipovers og en højtaler. Vi kan tilbyde ethvert ekstra AV behov I måtte have.

 

Parkeringsfaciliteter

Skabelonloftet kan huse mere end 200 biler, foran loftet. Parkeringsfaciliteterne går igennem Easy Park app’en. Timeprisen er 12 DKK og områdekoden er 3735.

Kontakt os for yderligere information og booking forespørgsler.

Projektkoordinator
Kit Vatit Jensen
Email: kit@skabelonloftet.dk 
Tlf: +45 31 31 85 05

Manager & grundlægger
Anette Holmberg
Email: anette@holmberg.dk
Tlf: +45 26 44 19 30

Skabelonloftet
Refshalevej 167F
1432 Copenhagen

Find Skabelonloftet