EVENT

Skabelonloftet har en klar reference til dets fortid som skibsværft, hvor elementet af forfald og rå æstetik sætter rammer for lokationen. På Skabelonloftet skræddersyr vi hver enkelt event, med mulighed for at mikse de forskellige venues på loftet. Vi afholder alt fra produktlanceringer, modeshows, pop-up restauranter, presse udgivelser, blogger og influencer events, kunstudstillinger til vinsmagninger. Det er muligt at kombinere Skabelonrummet og de supplerende studios efter ønske. De mange kvadratmeter på Skabelonloftet og de forskelligt indrettede studios giver os muligheden for at afvikle små, intime arrangementer så vel som større, omfattende arrangementer. Vi samarbejder med Pladeværkstedet, en lokation for foden af trappen til Skabelonloftet – enten som et plenum rum og/eller til middagsselskaber. Vi kan huse op til +150 gæster.

Catering

Vi tilpasser vores catering efter ønske og behov fra vores gæster. Vi samarbejder med “de lokale” såsom Lille Bakery, Aamanns, Reffen og Genskabt – alle valgt på baggrund af høj kvalitet, både ift. råvarer og service.

AV-faciliteter

Vi tilbyder en standard AV pakke, hvilket inkluderer en projektor, flipovers og en højtaler. Vi kan tilbyde ethvert ekstra AV behov I måtte have.

Parkeringsfaciliteter

Parkering til mere end 200 biler, foran loftet. Parkeringsfaciliteterne går igennem Easy Park app’en. Timeprisen er 12 DKK og områdekoden er 3735.

Kontakt os Kontakt os for yderligere information og booking forespørgsler.