SEMINARER, KONFERENCER, FILM, FOTOSHOOT & EVENT SPACE BLANDT ET FÆLLESSKAB AF KUNSTNERE.

SKABELON- LOFTET

ET FÆLLESSKAB AF KUNSTNERE
SEMINARER, KONFERENCER, FILM & FOTOSHOOT

Skabelonloftet er et 80 årigt gammel skibsværftloft, som er placeret på toppen af det tidligere Burmeister & Wain skibsværft, på Refshaleøen i Københavns havn. Det 1400 kvm loft ligger i et forladt, industrielt område og har bibeholdt dets patinering af forfald, fra fortiden. I dag er Loftet et kunstnerisk fællesskab for professionelle kreative. Det er samtidig et venue for film- & fotoshoot samt afholdelse af seminarer, konferencer og events.

Skabelonloftet består af 20 studios, fordelt ud mellem 58 professionelle kreative. Et sted hvor kommercielle, kunstneristiske og innovative kræfter mødes og interagerer – og et sted for medierne til at finde inspiration and opleve moderne dansk kunst, kultur og urban udvikling. Et fællesskab gennem kunsten, repræsenteret af arkitekter, kunstnere, industrielle-, mode-, web-, grafisk-, interiør-, smykke- og møbeldesignere, rapporterer, skulptører, filmskabere, teater eksperter, dokumentarister, illustratorer, fotografer, visuelle artister, kommunikationsrådgivere etc.  

Skabelonloftet afholder seminarer og konferencer, film- & fotoshoot, udgivelser, musikvideoer, blogger & influencer events, pop up restauranter, kunstudstillinger, modeshows, koncerter, filmforevisninger etc. Venuet emmer af historie og kan tilpasses til jeres ønsker.

LEGO Education har havde en 3-dags innovations workshop med 20 LEGO medarbejdere og gæstetalere, som blev afholdt i de fantastiske faciliteter på Skabelonloftet. Det var per dato the mest inspirerende venue vi nogensinde har haft. Råt, hyggeligt, venligt, inspirerende, kreativt … og med en udsigt. Deltagerne tog energifyldte hjem og fællesskabsfølelsen var i top. Udover det gode arbejde der blev udført, blev vi serviceret på den mest optimale måde. Jeg kan kun anbefale at have en potentiel middag organiseret af Skabelonloftet … det var personligt, udsøgt og af høj kvalitet.

Jesper Elling

Creative Director, LEGO

Vi var helt utrolig glade for at afholde CPH:LAB på Skabelonloftet. Lokalerne var perfekte, og der var højt til loftet i både bogstavelig og overført forstand. Der var intet, der ikke kunne lade sig gøre, og det betyder en del, når man arbejder med eksperimenterende dokumentarisme. Vores 25 internationale deltagere var alle blæst bagover af stedet og dets atmosfære. 

Katrine Sommer Boysen

Manager, CPH:LAB / CPH:DOX

I 2019 afholdt vi et to-dages arrangement på Pladeværkstedet og Værftshallen for alle vores 270 medarbejdere. Stedet fungerede perfekt for os både i plenum og til fest om aftenen, og det at vi også kunne bruge Skabelonloftet til mindre mødegrupper var helt ideelt. Både servicen fra det utroligt professionelle personale og forplejningen (morgenmad, frokost og middag) var helt i top og vi kan kun anbefale stedet på det varmeste.

Lis Molge

Office Manager, TOO GOOD TO GO

Project coordinator
Anette Holmberg
Email: anette@holmberg.dk
Tel: +45 26 44 19 30

Manager & founder
Anette Holmberg
Email: anette@holmberg.dk
Tel: +45 26 44 19 30

 

Skabelonloftet
Refshalevej 167F
1432 Copenhagen

 

Find Skabelonloftet