SEMINAR & KONFERENCER

 

Skabelonloftet har en klar reference til dets fortid som skibsværft, hvor elementet af forfald til æstetik sætter rammer for lokationen. Med 20 studier spredt ud på de mange kvadrameter af det tidligere Burmeister & Wain skibsværft, har vi muligheden for at imødekomme ønsker om intime seminarer, større konferencer og events. Skabelonrummet kan kombineres med vores yderligere studier, efter ønsker, til break-out rum. Skabelonloftet kan huse op til 200 gæster, både i kombination med diverse studier og Pladeværkstedet, et venue for foden af trappen til loftet. 

 

Catering

Vi tilpasser vores catering efter ønske og behov fra vores gæster. Vi samarbejder med “de lokale” såsom  Lille Bakery, Aamanns, Reffen og Genskabt  – alle valgt på baggrund af høj kvalitet, både ift. råvarer og service.

AV-faciliteter

Vi tilbyder en standard AV pakke, hvilket inkluderer en projektor, flipovers og en højtaler. Vi kan tilbyde ethvert ekstra AV behov I måtte have.

Parkeringsfaciliteter

Skabelonloftet kan huse mere end 200 biler, foran loftet. Parkeringsfaciliteterne går igennem Easy Park app’en. Timeprisen er 12 DKK og områdekoden er 3735.

Kontakt os for yderligere information og booking forespørgsler. 

– eller udfyld en forespørgsel via formularen nedenfor og vil vende retur med et uforpligtende tilbud.

Projektkoordinator
Trine Thy Mogensen
Email: trine@skabelonloftet.dk
Tlf: +45 28 12 26 16

Manager & grundlægger
Anette Holmberg
Email: anette@holmberg.dk
Tlf: +45 26 44 19 30

Skabelonloftet
Refshalevej 167F
1432 Copenhagen

Find Skabelonloftet