Sommerfest på Skabelonloftet

et industrielt venue på Refshaleøen Københavns havn

Skabelonloftet har selskabslokaler, som kan rumme både det mindre intime middagsselskab samt den store årlige firmafest. Vores festlokaler kan rumme alt fra 20 til +150 gæster. Lokalerne er indrettet i nordisk minimalistisk stil, med respekt for B&W historien og med en skøn udsigt over Københavns Havn. Teamet på Skabelonloftet er serviceminded, erfarne og vil skræddersy jeres firmafest for at skabe de bedst mulige rammer for en skøn aften. Skabelonloftet er et unikt feststed midt i København hvor høj musik til den lyse morgen ikke er et problem. Loftet er nemt tilgængeligt med havnebus, cykel, bus & taxa.

Hvis I ønsker en uformel firmafest, så er Skabelonloftet et godt bud på en særlig lokation. Vores lokaler ligger oppe under loftet i en af de gamle værftshaller. De gamle trægulve, stålkonstruktionerne og store fabriksvinduer er blevet bevaret, hvilket skaber en helt unik og hyggelig atmosfære, der er perfekt til det uformelle firmaarrangement. Adgangsvejen til loftet er af vores fine ikoniske trappe, som vores trappevagt altid hjælper gæster sikkert op og ned ad. 

I er meget velkomne til at komme forbi og se vores smukke lokaler midt i København.  

Konferencesal

Skabelonloftet har en stor konferencesal med plads til op til 150 personer. Salen er udstyret med moderne teknologi og er designet til at imødekomme behovene hos et bredt spektrum af events. Når Skabelonloftet står som arrangør for større konferencer, så lejer vi ekstra haller ind for foden af loftet.

Mødelokaler

Skabelonloftet har en række mindre værksteder, der fungerer perfekt til mindre møderum. Disse lokaler er også udstyret med moderne teknologi.

Udsigt over Københavns havn

Skabelonloftet har en fantastisk udsigt over indsejlingen til Københavns havn, som kan være med til at skabe en unik atmosfære til dit event.

AV-faciliteter

I vores tilpassede tilbud vil der figurere en standard AV-pakke. På Skabelonloftet inkluderer dette en projektor (+lærred), lydanlæg samt flipover. Vi lejer al udvidet AV-udstyr ind efter behov.  

Wifi

Trådløst internet dækker hele loftet. Koden oplyses ved ankomst.

Catering

Skabelonloftet tilbyder en bred vifte af cateringmuligheder der kan tilpasses efter ønske og behov. Du kan vælge alt fra lette snacks og firmafrokost til fuld middagsservering og fest. Vores leverandører er alle valgt på baggrund af høj kvalitet, både ift. råvarer, økologi og service. 

Parkeringsfaciliteter

Ved Skabelonloftet er der plads til mere end 200 biler. Parkeringsfaciliteterne går igennem Easy Park app’en. Områdekoden er 3735.

Gode netværksmuligheder

Refshaleøen er blevet et kulturelt og erhvervsmæssigt knudepunkt i København, hvor du og dine deltagere får fantastiske muligheder for at netværke og skabe nye forbindelser. Hele området er nemlig blevet hjemsted for en lang række innovative virksomheder og kreative iværksættere, så du vil være i godt selskab, når du holder din virksomheds seminar eller konference hos Skabelonloftet.

Sjov og underholdning

Der er rig mulighed for at strække benene i pauserne på Refshaleøen, med et væld af mulige oplevelser og aktiviteter. Området byder på mange restauranter og caféer, sauna, havbad, streetfood, gallerier, bryggeri, kajakroning, padel, klatring m.m. 

Adgangsforhold/ Trappen

Eneste adgang til Skabelonloftet er via vores lange ikoniske udendørs trappe. Lider man af højdeskræk eller er vanskelig gående, henviser vi gæster til en af vores brandtrapper. På brandtrapperne er trinene ikke perforerede og der findes repos´er undervejs. Der findes altid en ansvarlig trappevagt blandt vores personale, som kan hjælpe gæster op og ned fra loftet, på alle tider af døgnet.

Faciliteter

Lokationen tilbyder følgende:

  • Gulv til loft vinduer, med udsigt over Københavns havn og havet (Skabelonrummet & Studie 1)
  • Dobbelte træskodder, med udsigt over Københavns havn og havet (Skabelonrummet & Studie 1)
  • Brændeovne (ekstra varme kan arrangeres)
  • Køkken adgang
  • Et glas- og et træbord, med de originale tegninger fra det gamle skibsværft. Der forefindes rekvisitter på Skabelonloftet som står til fri afbenyttelse under den pågældende skydning.
  • Elektriske udgange af 16 W + 220 V strøm, i de forskellige studier.