FILM & FOTOSHOOT

Find Skabelonloftet i det rå og industrielle område af Refshaleøen. Skabelonloftet har en klar reference til dets fortid som skibsværft, hvor elementet af forfald til æstetik sætter rammer for lokationen. Det er muligt at leje lokationen til et kommende film- eller fotoshoot. De rustne metal konstruktioner, sprossede vinduespartier, originale trægulve er bibeholdt for at opretholde den historiske reference. Det er muligt at kombinere forskellige venues til den pågældende skydning. 

Faciliteter

Lokationen tilbyder følgende:

  • Gulv til loft vinduer, med udsigt over Københavns havn og havet (Skabelonrummet & Studie 1)
  • Dobbelte træskodder, med udsigt over Københavns havn og havet (Skabelonrummet & Studie 1)
  • Brændeovne (ekstra varme kan arrangeres)
  • Køkken adgang
  • Et glas- og et træbord, med de originale tegninger fra det gamle skibsværft. Der forefindes rekvisitter på Skabelonloftet som står til fri afbenyttelse under den pågældende skydning.
  • Elektriske udgange af 16 W + 220 V strøm, i de forskellige studier.

Parkeringsfaciliteter

Parkering til mere end 200 biler, foran loftet. Parkeringsfaciliteterne går igennem Easy Park app’en. Timeprisen er 12 DKK og områdekoden er 3735.

Catering

Refshaleøen huser flere anbefalelsesværdige restauranteur, hvor det både er muligt at spise eller tage med retur til Skabelonloftet. Vi samarbejder med “de lokale” såsom Lille Bakery, Aamanns, Reffen og Genskabt – alle valgt på baggrund af høj kvalitet, både ift. råvarer og service.

Kontakt os for yderligere information og booking forespørgsler.