Hold din bryllupsfest på Refshaleøen i København

Hvis du er på udkig efter det urbane boheme-bryllup
Roderphotography

Unikke rustikke lokaler. Midt i KBH. En fest for livet og kærligheden.

 

Selskabslokaler til jeres unikke bryllupsfest – festlokaler til leje

Hold jeres store dag i unikke og historiske rammer på Refshaleøen. På Skabelonloftet kan I få et utraditionelt bryllup i industrielle rammer på toppen af det tidligere B&W skibsværft, med udsigt over indsejlingen til Københavns havn. Bryllupsmiddagen afholdes i vores selskabslokale ’Skabelonrummet’ som er 200 m2 og bryllupsfesten afholdes i ’Studie 1’ som er 120 m2.

Burmeister & Wain blev stiftet i 1846 og fungerede som skibsværft indtil 1996, hvor virksomheden gik konkurs. Alt fra skibsarkitekter, skibsbyggere, snedkere, smede, og stikirenddrenge arbejdede i de mange haller som øen består af. Nu er området hjemsted for gallerier, restauranter, designere og kunstnerværksteder, hvor kreative folk arbejder i de gamle fabriksbygninger.

Vi har plads til både de store selskaber med +100 mennesker og de mindre og mere intime fester med de nærmeste. I er meget velkomne til at komme forbi og se vores smukke lokaler midt i København.

 

Vi har løsningen, der passer til jeres store dag – lokaler til bryllup

Ønsker I at holde et rustikt, råt og lidt mere uformelt bryllup, så er Skabelonloftet et godt bud på en særlig lokation i midten af København. Vores lokaler ligger oppe under loftet i en af de gamle værftshaller. De gamle trægulve, stålkonstruktionerne og store fabriksvinduer er blevet bevaret, hvilket skaber en helt unik og hyggelig atmosfære, der er perfekt til det urbane boheme-bryllup. I får mulighed for at lave en smuk fotosession på vores ikoniske trappe op til Skabelonloftet. Så hvis jeres ønske er et bryllupsvenue med højt til loftet – så er Skabelonloftet det helt rigtige sted.

Vores erfarne bryllupsplanlægger vil sammen med jer skabe drømmebrylluppet

Står I og skal til at planlægge jeres kommende bryllup? Så står vi klar med vores bryllupsarrangør Cat Bjørnholt som har over 10 års erfaring indenfor bryllupsplanlægning i London. Hun vil hjælpe jer med at skabe lige præcis det bryllup, I drømmer om. Hun lytter til jeres ønsker og behov og arrangerer brylluppet derefter. Det er vigtigt for os, at I føler jer trygge ved, at jeres bryllup bliver helt personligt og at det indeholder alt hvad I ønsker jer for dagen.

Vi ønsker at tilbyde de bedste betingelser og den bedste service på Skabelonloftet for vores brudepar, så I kan fejre kærligheden og nyde dagen til fulde med jeres gæster. Vi vil sammen skabe jeres mindeværdige bryllupsfest i vores rustikke bryllupslokaler og vores mål er, at I skal nyde festen, måltidet, jeres gæster og vigtigst af alt hinanden. Mulighederne er mange og vi vil sørge for at I føler jer trygge fra jeres første ide til den sidste detalje er på plads. Vores bryllupsplanlægger vil styre koordineringen på selve dagen og aftenen og det er den samme person som I har været i kontakt med igennem hele planlægningen af brylluppet.

Det praktiske til brylluppet

Vi har en dygtig sommelier som har en masse forskellige vinselektioner, som I kan smage inden brylluppet, så vi finder de vine som I allermest kan lide. Derudover har vi forskellige muligheder for catering til brylluppet. Det aftales også nærmere når vi hører om jeres behov og ønsker. Dertil kan vi arrangere en DJ som kan være med til at fuldende jeres fest med god musik natten lang. Andet praktisk såsom bryllupskage, blomster & borddekorationer, natmad, livemusik, kanalrundfart, udvidet bar kan også arrangeres efter jeres behov.

Kontakt os og aftal et møde hvor vi kan lære jer at kende og jeres ønsker til den store bryllupsdag. Vi glæder os til at byde jer velkommen på loftet!