Bryllupsfest på Refshaleøen Københavns havn

Det urbane boheme bryllup

På Skabelonloftet kan I få et utraditionelt bryllup i historiske industrielle rammer på toppen af det tidligere B&W skibsværft, med udsigt over indsejlingen til Københavns havn. Bryllupsmiddagen afholdes i vores selskabslokale ’Skabelonrummet’ som er 190 m2 og bryllupsfesten afholdes i ’Studie 1’ som er 145 m2. Ønsker I at holde et rustikt, råt og lidt mere uformelt bryllup, så er Skabelonloftet et godt bud på en særlig lokation i midten af København. Vores lokaler ligger oppe under loftet i en af de gamle værftshaller. De gamle trægulve, stålkonstruktionerne og store fabriksvinduer er blevet bevaret, hvilket skaber en rå hyggelig atmosfære, der er perfekt til det urbane boheme-bryllup. I får mulighed for at lave en smuk fotosession på vores ikoniske trappe op til Skabelonloftet. Så hvis jeres ønske er et bryllupsvenue med højt til loftet – så er Skabelonloftet det helt rigtige sted.

Burmeister & Wain blev stiftet i 1846 og fungerede som skibsværft indtil 1996, hvor virksomheden gik konkurs. Alt fra skibsarkitekter, skibsbyggere, snedkere, smede, og stikirenddrenge arbejdede i de mange haller som øen består af. Nu er området hjemsted for gallerier, restauranter, designere og kunstnerværksteder, hvor kreative folk arbejder i de gamle fabriksbygninger.

Vi har plads til både de store selskaber med +100 mennesker og de mindre og mere intime fester med de nærmeste. I er meget velkomne til at komme forbi og se vores smukke lokaler midt i København. 

 

Find tryghed med vores weddingplanner

Står I og skal til at planlægge jeres kommende bryllup? Så kan vi hjælpe jer med at hyre vores eksterne bryllupsarrangør ind til jeres møde på Skabelonloftet. Det er vigtigt for os, at I føler jer trygge ved, at jeres bryllup bliver helt personligt og at det indeholder alt hvad I ønsker jer for dagen.

Vi ønsker at tilbyde de bedste betingelser og den bedste service på Skabelonloftet for vores brudepar, så I kan fejre kærligheden og nyde dagen til fulde med jeres gæster. Vi vil sammen skabe jeres mindeværdige bryllupsfest og vores mål er, at I skal nyde festen, måltidet, jeres gæster og vigtigst af alt hinanden. Mulighederne er mange og vi vil sørge for at I føler jer trygge fra jeres første ide til den sidste detalje er på plads. Vores bryllupsplanlægger vil styre koordineringen på selve dagen og aftenen og det er den samme person som I har været i kontakt med igennem hele planlægningen af brylluppet.

Vi har en dygtig sommelier som har en masse forskellige vinselektioner, som I kan smage inden brylluppet. Derudover har vi forskellige muligheder for catering til brylluppet. Det aftales også nærmere når vi hører om jeres behov og ønsker. Dertil kan vi arrangere en DJ som kan være med til at fuldende jeres fest med god musik natten lang. Andet praktisk såsom bryllupskage, blomster & borddekorationer, natmad, livemusik, kanalrundfart, udvidet bar kan også arrangeres efter jeres behov.

Kontakt os og aftal et møde hvor vi kan lære jer at kende og jeres ønsker til den store bryllupsdag. Vi glæder os til at byde jer velkommen på loftet!

Oversigt over faciliteter

Konferencesal

Skabelonloftet har en stor konferencesal med plads til op til 150 personer. Salen er udstyret med moderne teknologi og er designet til at imødekomme behovene hos et bredt spektrum af events. Når Skabelonloftet står som arrangør for større konferencer, så lejer vi ekstra haller ind for foden af loftet.

Mødelokaler

Skabelonloftet har en række mindre værksteder, der fungerer perfekt til mindre møderum. Disse lokaler er også udstyret med moderne teknologi.

Udsigt over Københavns havn

Skabelonloftet har en fantastisk udsigt over indsejlingen til Københavns havn, som kan være med til at skabe en unik atmosfære til dit event.

AV-faciliteter

I vores tilpassede tilbud vil der figurere en standard AV-pakke. På Skabelonloftet inkluderer dette en projektor (+lærred), lydanlæg samt flipover. Vi lejer al udvidet AV-udstyr ind efter behov.  

Wifi

Trådløst internet dækker hele loftet. Koden oplyses ved ankomst.

Catering

Skabelonloftet tilbyder en bred vifte af cateringmuligheder der kan tilpasses efter ønske og behov. Du kan vælge alt fra lette snacks og firmafrokost til fuld middagsservering og fest. Vores leverandører er alle valgt på baggrund af høj kvalitet, både ift. råvarer, økologi og service. 

Parkeringsfaciliteter

Ved Skabelonloftet er der plads til mere end 200 biler. Parkeringsfaciliteterne går igennem Easy Park app’en. Områdekoden er 3735.

Gode netværksmuligheder

Refshaleøen er blevet et kulturelt og erhvervsmæssigt knudepunkt i København, hvor du og dine deltagere får fantastiske muligheder for at netværke og skabe nye forbindelser. Hele området er nemlig blevet hjemsted for en lang række innovative virksomheder og kreative iværksættere, så du vil være i godt selskab, når du holder din virksomheds seminar eller konference hos Skabelonloftet.

Sjov og underholdning

Der er rig mulighed for at strække benene i pauserne på Refshaleøen, med et væld af mulige oplevelser og aktiviteter. Området byder på mange restauranter og caféer, sauna, havbad, streetfood, gallerier, bryggeri, kajakroning, padel, klatring m.m. 

Adgangsforhold/ Trappen

Eneste adgang til Skabelonloftet er via vores lange ikoniske udendørs trappe. Lider man af højdeskræk eller er vanskelig gående, henviser vi gæster til en af vores brandtrapper. På brandtrapperne er trinene ikke perforerede og der findes repos´er undervejs. Der findes altid en ansvarlig trappevagt blandt vores personale, som kan hjælpe gæster op og ned fra loftet, på alle tider af døgnet.

Faciliteter

Lokationen tilbyder følgende:

  • Gulv til loft vinduer, med udsigt over Københavns havn og havet (Skabelonrummet & Studie 1)
  • Dobbelte træskodder, med udsigt over Københavns havn og havet (Skabelonrummet & Studie 1)
  • Brændeovne (ekstra varme kan arrangeres)
  • Køkken adgang
  • Et glas- og et træbord, med de originale tegninger fra det gamle skibsværft. Der forefindes rekvisitter på Skabelonloftet som står til fri afbenyttelse under den pågældende skydning.
  • Elektriske udgange af 16 W + 220 V strøm, i de forskellige studier.