SEMINAR & KONFERENCER

Skabelonloftet har en klar reference til dets fortid som skibsværft, hvor elementet af forfald til æstetik sætter rammer for lokationen. Med 20 studier spredt ud på de mange kvadrameter af det tidligere Burmeister & Wain skibsværft, har vi mulighed for at imødekomme ønsker om intime seminarer, større konferencer og events. Skabelonrummet kan kombineres med vores yderligere studier, efter ønsker, eller til break-out rum. Skabelonloftet kan huse op til +350 gæster, i kombination med diverse studier samt Pladeværkstedet, Værfthallen og Den Blå Hal. Venues beliggende for foden af Skabelonloftet.

Catering

Vi tilpasser vores catering efter ønske og behov fra vores gæster. Vi samarbejder med “de lokale” såsom Lille Bakery, Aamanns og Reffen  – alle valgt på baggrund af høj kvalitet, både ift. råvarer og service.

AV-faciliteter

I vores tilpassede tilbud vil der figurere en standard AV-pakke. På Skabelonloftet inkluderer dette en projektor (+lærred), lydanlæg samt flipover. På Pladeværkstedet & Værfthallen inkluderer det fladskærme, lydanlæg og flipiover. Vi kan opfylde ethvert ekstra AV behov I måtte have.

Parkeringsfaciliteter

Ved Skabelonloftet er der plads til mere end 200 biler. Parkeringsfaciliteterne går igennem Easy Park app’en. Timeprisen er 12 DKK og områdekoden er 3735.

Kontakt os for yderligere information og booking forespørgsler