Seminar & Konferencer

I historiske industrielle rammer på Refshaleøen

Skabelonloftet har en klar reference til dets fortid som skibsværft, hvor elementet af forfald til æstetik sætter rammer for lokationen. Med 20 studier spredt ud på de mange kvadrameter af det tidligere Burmeister & Wain skibsværft, har vi mulighed for at imødekomme ønsker om intime seminarer, større konferencer og events. Skabelonrummet kan huse op til 150 gæster og kan kombineres med vores mange kunstner studier, efter ønske, eller til break-out rum. I forbindelse med større konferencer lejer vi typisk hallerne ind for foden af Skabelonloftet efter behov, her vælger vores kunder ofte at fordele plenum sal, breakout studier og forplejning i de forskellige lokaler, der alle ligger indenfor 100 m. afstand. Herved kan vi let huse mellem 10 til +300 gæster. 

Konference og Seminar

Hvorfor vælge Skabelonloftet på Refshaleøen til din næste konference?

For det første har stedet en fed beliggenhed på toppen af det tidligere B&W skibsværft, med udsigt over indsejlingen til Københavns havn. Beliggenheden på Refshaleøen, gør det let tilgængeligt for både lokale og internationale gæster, både af land- og vandvejen. Vores placering tæt på Københavns centrum gør det let at nå med offentlig transport, og der er masser af parkeringsmuligheder for dem, der kommer i bil. Refshaleøen er et tidligere industriområde i København, som nu er blevet omdannet til et kreativt og innovativt miljø. Området er fyldt med spændende arkitektur, kunst og design, samtidig med at det stadig har bevaret sit rå feel. Det er med til at gøre det til en spændende og inspirerende ramme for din virksomheds seminar eller konference. Både Refshaleøen og Skabelonloftet har også en imponerende historie og atmosfære, som kan give en ekstra dimension til dit event.

Vores dedikerede team er klar til at hjælpe dig med at planlægge og afholde din næste konference eller seminar, uanset hvor stor eller lille den måtte være. Kontakt os, så vi sammen kan begynde at planlægge dit næste seminar eller konference. 

Kontakt os for yderligere information og booking forespørgsler

Oversigt over faciliteter

Konferencesal

Skabelonloftet har en stor konferencesal med plads til op til 150 personer. Salen er udstyret med moderne teknologi og er designet til at imødekomme behovene hos et bredt spektrum af events. Når Skabelonloftet står som arrangør for større konferencer, så lejer vi ekstra haller ind for foden af loftet.

Mødelokaler

Skabelonloftet har en række mindre værksteder, der fungerer perfekt til mindre møderum. Disse lokaler er også udstyret med moderne teknologi.

Udsigt over Københavns havn

Skabelonloftet har en fantastisk udsigt over indsejlingen til Københavns havn, som kan være med til at skabe en unik atmosfære til dit event.

AV-faciliteter

I vores tilpassede tilbud vil der figurere en standard AV-pakke. På Skabelonloftet inkluderer dette en projektor (+lærred), lydanlæg samt flipover. Vi lejer al udvidet AV-udstyr ind efter behov.  

Wifi

Trådløst internet dækker hele loftet. Koden oplyses ved ankomst.

Catering

Skabelonloftet tilbyder en bred vifte af cateringmuligheder der kan tilpasses efter ønske og behov. Du kan vælge alt fra lette snacks og firmafrokost til fuld middagsservering og fest. Vores leverandører er alle valgt på baggrund af høj kvalitet, både ift. råvarer, økologi og service. 

Parkeringsfaciliteter

Ved Skabelonloftet er der plads til mere end 200 biler. Parkeringsfaciliteterne går igennem Easy Park app’en. Områdekoden er 3735.

Gode netværksmuligheder

Refshaleøen er blevet et kulturelt og erhvervsmæssigt knudepunkt i København, hvor du og dine deltagere får fantastiske muligheder for at netværke og skabe nye forbindelser. Hele området er nemlig blevet hjemsted for en lang række innovative virksomheder og kreative iværksættere, så du vil være i godt selskab, når du holder din virksomheds seminar eller konference hos Skabelonloftet.

Sjov og underholdning

Der er rig mulighed for at strække benene i pauserne på Refshaleøen, med et væld af mulige oplevelser og aktiviteter. Området byder på mange restauranter og caféer, sauna, havbad, streetfood, gallerier, bryggeri, kajakroning, padel, klatring m.m. 

Adgangsforhold/ Trappen

Eneste adgang til Skabelonloftet er via vores lange ikoniske udendørs trappe. Lider man af højdeskræk eller er vanskelig gående, henviser vi gæster til en af vores brandtrapper. På brandtrapperne er trinene ikke perforerede og der findes repos´er undervejs. Der findes altid en ansvarlig trappevagt blandt vores personale, som kan hjælpe gæster op og ned fra loftet, på alle tider af døgnet.

Faciliteter

Lokationen tilbyder følgende:

  • Gulv til loft vinduer, med udsigt over Københavns havn og havet (Skabelonrummet & Studie 1)
  • Dobbelte træskodder, med udsigt over Københavns havn og havet (Skabelonrummet & Studie 1)
  • Brændeovne (ekstra varme kan arrangeres)
  • Køkken adgang
  • Et glas- og et træbord, med de originale tegninger fra det gamle skibsværft. Der forefindes rekvisitter på Skabelonloftet som står til fri afbenyttelse under den pågældende skydning.
  • Elektriske udgange af 16 W + 220 V strøm, i de forskellige studier.