Lokaler til leje

 

Skabelonloftet ligger på toppen af det gamle Burmeister og Wains skibsværft på Refshaleøen i Københavns havn. På skabelonloftet arbejdede man med afslagning. Det betyder, at man udfra skibstegninger lavede skabeloner af skibets linjer i fuld størrelse. Det siger sig selv, at når man skulle lave modeller i fuld størrelse, så krævede det god plads, og loftet over skibsbyggerhallen var perfekt til dette. Fra Skabelonloftets 1400 m2 er der udsigt over indsejlingen til Københavns havn gennem de gamle patinerede jernsprossevinduer langs hele loftets facade.

Skabelonloftet deles idag blandt mange kunstnere og kreative og rummer mange forskellige typer lokaler, herunder værksteder, atelier, studier, trapperum, kontorer, lystårnet og det store Skabelonrum. Skabelonloftet har ikke ændret karakter siden B&W dagene, så alt på loftet har den smukkeste forfaldsæstetik.

Skabelonloftet samarbejder tæt med Pladeværkstedet, som ligger for foden af trappen til loftet. Vi skræddersyr individuelle løsninger til alt fra: møder, seminar, konferencer, produktlangeringer, modeshows, bloggerevents, filmskydninger, filmfremvisninger, fotoshoots, intimkoncerter, kunstudstillinger til workshops m.m. Vi tilpasser behovet for plenumlokaler, mindre intime kunstnerværksteder og breakoutrooms af varierende karakter. I det store Skabelonrum eller på Pladeværkstedet, er der rig mulighed for at mødes og netværke – stående eller siddende både oppe i Skabelonloftets store fællesrum, hvor alle kunstnerværkstederne har udsyn til rummet og nede i Pladeværkstedet eller ude på Pladeværkstedets terrasse.

Refshaleøen er værd at udforske, ved et besøg på Skabelonloftet. Kun 100 meter fra loftet finder vi Copenhagen Contemporary med samtidskunst af international karakter, hvor du også finder restaurant Alchemist. Vi har Reffens mange madboder, Cph Village med 80 studieboliger indrettet i gamle containerne, Bloks & Walls som rummet Europas største klartehal, indedørs og udendørs volley baner, Mikkellers bar hvor fyraften øllen kan indtages, La Banchina cafeen, Aamanns spisesal, loppemarkedhallerne, de mange charmerende husbåde m.m. Man kan sejle direkte til Skabelonloftet og lægge til kun 200 meter fra vores indgangstrappe. Vi kan arrangere at I bliver hentet i en kanalrundfart eller i en mindre Duffyboat, hvorend I ønsker det i Københavns havn.

Vi samarbejder med leverandører valgt på baggrund af brancheerfaring, høj service og kvalitet. Så vidt muligt stiler vi efter at samarbejde med de “lokale” på Refshaleøen. Her skal b.la. nævnes Lille Bakery, Aamanns, Reffen og Genskabt.

Kontakt os for yderligere information og booking forespørgsler.

Projektleder
Anette Holmberg
Email: anette@holmberg.dk
Tlf: +45 26 44 19 30

Project Manager & Wedding Planner

Cat Bjørnholt
Email: cat@skabelonloftet.dk
Tel: +45 53 57 85 05

 

Skabelonloftet
Refshalevej 167F
1432 Copenhagen
Kørselsvejledning