Værksted til leje

Værksteder til leje

STUDIE 8
Et skønt udsigtsstudie med brændeovn og et lille tilhørende baglokale til opbevaring. Yderligere er der en brandudgang til taget, så der kan skabes gennemtræk i rummet, og man kan sidde på trappen i porten og nyde morgensolen. SE STUDIE 8

Studiet er ca. 35 kvm.
Husleje: 9.300
A-konto forbrug: 700
Internet: 175
Depositum: 4 x husleje
Alle priser pålægges moms.

Studiet kan deles med en eller flere andre.

Værkstedsfællesskab

Skabelonloftet ligger på toppen af det gamle Burmeister og Wains skibsværft på Refshaleøen i Københavns havn. På skabelonloftet arbejdede man med afslagning. Det betyder, at man udfra skibstegninger lavede skabeloner af skibets linjer i fuld størrelse. Det siger sig selv, at når man skulle lave modeller i fuld størrelse, så krævede det god plads, og loftet over skibsbyggerhallen var perfekt til dette. Fra Skabelonloftets 1400 m2 er der udsigt over indsejlingen til Københavns havn gennem de gamle patinerede jernsprossevinduer langs hele loftets facade.

Skabelonloftet deles idag blandt mange kunstnere og kreative og rummer mange forskellige typer lokaler, herunder værksteder, atelier, studier, trapperum, kontorer, lystårnet og det store Skabelonrum. Skabelonloftet har ikke ændret karakter siden B&W dagene, så alt på loftet har den smukkeste forfaldsæstetik.

Kontakt os for yderligere information og booking forespørgsler.