Jul på loftet

Julefest til firmaer og private

Lad os varme op for julehyggen på loftet med ild i pejsen, juletræ, duften af gran, levende lys og udsigt over indsejlingen til Københavns Havn. På Skabelonloftet finder I en festlig industriel stemning og dejlig julemad. Vi forstår vigtigheden i at skabe en hyggelig atmosfære, der styrker samhørigheden.

 

Julepakken:

  • Middag og fest fra 18.00-02.00
  • Bobler og salte snacks ved ankomst
  • 3 retters julemiddag anrettet af vores dygtige kokke
  • Vin, øl, vand ad libitum under middagen
  • Soundboks + diskokugle og dansegulv (DJ kan tilkøbes)
  • Bar med 3 forskellige signaturdrinks ad libitum
  • Personale inklusiv trappevagt
  • Lokaleleje
  • Slutrengøring

Min. 40 pers. – maks. 150 pers.

  Hvorfor er Skabelonloftet et godt valg:

   1. Erfaring og Ekspertise: Vi har mange års erfaring inden for eventbranchen, og vi har specialiseret os i at levere kvalitetsoplevelser. Vores team af eksperter er dedikeret til at skabe uforglemmelige øjeblikke for vores kunder. Herunder har vi også holdt adskillige vellykkede julefrokoster for virksomheder.
   2. Kreativitet og Innovation: Vi bestræber os altid efter at overgå vores kunders forventninger. Vores kreative team bringer innovative ideer og koncepter til bordet for at sikre, at din fest skiller sig ud fra mængden.
   3. Kvalitet og Professionalisme: Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores service. Fra maden til dekorationen og underholdningen. Vi sikrer os, at alt forløber gnidningsfrit, og med ekstraordinær opmærksomhed på detaljer.
   4. Kundetilfredshed: Vores kunders tilfredshed er vores topprioritet. Vi stræber efter at opfylde alle jeres behov og ønsker, og skabe en uforglemmelig oplevelse. De positive anmeldelser og tilbagevendende kunder er et testament for vores engagement og dedikation.

  Vi ser frem til at skabe en uforglemmelig julearrangement sammen med dig!

  Oversigt over faciliteter

  Konferencesal

  Skabelonloftet har en stor konferencesal med plads til op til 150 personer. Salen er udstyret med moderne teknologi og er designet til at imødekomme behovene hos et bredt spektrum af events. Når Skabelonloftet står som arrangør for større konferencer, så lejer vi ekstra haller ind for foden af loftet.

  Mødelokaler

  Skabelonloftet har en række mindre værksteder, der fungerer perfekt til mindre møderum. Disse lokaler er også udstyret med moderne teknologi.

  Udsigt over Københavns havn

  Skabelonloftet har en fantastisk udsigt over indsejlingen til Københavns havn, som kan være med til at skabe en unik atmosfære til dit event.

  AV-faciliteter

  I vores tilpassede tilbud vil der figurere en standard AV-pakke. På Skabelonloftet inkluderer dette en projektor (+lærred), lydanlæg samt flipover. Vi lejer al udvidet AV-udstyr ind efter behov.  

  Wifi

  Trådløst internet dækker hele loftet. Koden oplyses ved ankomst.

  Catering

  Skabelonloftet tilbyder en bred vifte af cateringmuligheder der kan tilpasses efter ønske og behov. Du kan vælge alt fra lette snacks og firmafrokost til fuld middagsservering og fest. Vores leverandører er alle valgt på baggrund af høj kvalitet, både ift. råvarer, økologi og service. 

  Parkeringsfaciliteter

  Ved Skabelonloftet er der plads til mere end 200 biler. Parkeringsfaciliteterne går igennem Easy Park app’en. Områdekoden er 3735.

  Gode netværksmuligheder

  Refshaleøen er blevet et kulturelt og erhvervsmæssigt knudepunkt i København, hvor du og dine deltagere får fantastiske muligheder for at netværke og skabe nye forbindelser. Hele området er nemlig blevet hjemsted for en lang række innovative virksomheder og kreative iværksættere, så du vil være i godt selskab, når du holder din virksomheds seminar eller konference hos Skabelonloftet.

  Sjov og underholdning

  Der er rig mulighed for at strække benene i pauserne på Refshaleøen, med et væld af mulige oplevelser og aktiviteter. Området byder på mange restauranter og caféer, sauna, havbad, streetfood, gallerier, bryggeri, kajakroning, padel, klatring m.m. 

  Adgangsforhold/ Trappen

  Eneste adgang til Skabelonloftet er via vores lange ikoniske udendørs trappe. Lider man af højdeskræk eller er vanskelig gående, henviser vi gæster til en af vores brandtrapper. På brandtrapperne er trinene ikke perforerede og der findes repos´er undervejs. Der findes altid en ansvarlig trappevagt blandt vores personale, som kan hjælpe gæster op og ned fra loftet, på alle tider af døgnet.

  Faciliteter

  Lokationen tilbyder følgende:

  • Gulv til loft vinduer, med udsigt over Københavns havn og havet (Skabelonrummet & Studie 1)
  • Dobbelte træskodder, med udsigt over Københavns havn og havet (Skabelonrummet & Studie 1)
  • Brændeovne (ekstra varme kan arrangeres)
  • Køkken adgang
  • Et glas- og et træbord, med de originale tegninger fra det gamle skibsværft. Der forefindes rekvisitter på Skabelonloftet som står til fri afbenyttelse under den pågældende skydning.
  • Elektriske udgange af 16 W + 220 V strøm, i de forskellige studier.